Högkvalitativa texter till riktigt bra priser!

5 spel som förväntas vara extra populära 2022

2022 kommer minst sagt att bli ett spännande år vad gäller spel. De flesta stora spelstudior har ett flertal olika spel som lanseras under årets gång, och den omåttligt populära spelserien Last of Us håller för närvarande på att spelas in i serieformat. Därmed har spelfans mer än någonsin att se fram emot under 2022.

iGaming växer även för varje dag som går. Branschen befinner sig just nu i en extremt expanderande fas, varav nya sajter lanseras för nästan varje dag som går. Här förväntas spel som Starburst och Book of Dead att dominera även i år, men kommer förmodligen att få hård konkurrens från dess närmaste konkurrenter och nya spel.

populära spel

5 spel som mycket väl kan vara väldigt populära 2022

Nedan är exempel på spel som förmodligen kommer att vara populära under årets gång:

Last of Us 1 och 2

Last of Us 1 och 2 är bland de mest populära spelen någonsin, och anses av många vara den bästa spelserien genom tiderna. Spelen bidrar med en riktigt bra handling, inslag av äventyr, humor, drama, relationer och mer, vilket skapar en blandning som är svår att hitta i andra spel på marknaden.

Spelen är flera år gamla vid det här laget, men med tanke på att spelserien kommer att skildras i form av TV-serie under årets gång, kommer det möjligtvis att väcka gamla minnen hos många spelare, men även skapa många nya fans. Därmed kommer förmodligen Last of Us 1 och 2 att vara extra populära 2022.

Uncharted-serien

Likt Last of Us är Uncharted-serien en av de mest populära spelserierna någonsin. Under 2022 kommer en film med samma namn och delvis samma handling, och huvudrollerna spelas av superstjärnor som Tom Holland och Mark Wahlberg.

Därmed kommer säkerligen hela spelserien att få ett uppsving under 2022, även om ett flertal av spelen är ganska gamla.

Gran Turismo 7

Gran Turismo, även kallad för GT, har varit en av de mest populära spelserierna sedan slutet av 90-talet, inte minst inom bilspelen. Sedan lanseringen 97/98 har det släppts ett tiotal spel, och 2022 är det äntligen dags för att nytt spel, nämligen Gran Turismo 7.

Fans av serien har väntat i hela 5 år på en uppföljare, och kommer onekligen att bli väldigt glada när 7:an släpps senare under året. Detta kommer förmodligen även innebära ett uppsving för de andra spelen i serien.

Rainbow Six Extraction

Tom Clancy’s Rainbow Six har varit ett populärt alternativ sedan 90-talet, och sedan dess har det lanserats massvis med spel i serien. Sedan 2015 har det dock varit lugnt, men i januari 2022 släpptes ett nytt spel – Rainbow Six Extraction. Tack vare den stora fanskara som serien har är det omöjligt att detta inte blir ett av de mest spelade spelen under årets gång.

Total War: Warhammer 3

Sist men inte minst hittar vi Total War: Warhammer 3. Spelet är en del av Total War-serien, vilket är en serie som de flesta spelälskare känner till. Lanseringen är satt till den 17 februari 2022, och många fans är spikade för att börja spela så fort spelet blir tillgängligt på marknaden.