Högkvalitativa texter till riktigt bra priser!

Betta på Måltipset med följande praktiska råd

Måltipset är ett spel som du kan ta del av på den statligt ägda spelsajten Svenska Spel, och allt som krävs är en snabb inloggning med exempelvis Mobilt BankID. Måltipset går ut på att du ska satsa på vilka åtta fotbollsmatcher av 30 olika som kommer att bli de mest målrika, och om du gissar rätt på alla åtta kan du förvänta dig att kamma hem storkovan.

Då en enkelrad inte kostar med än 2,5 kronor kan även de med en lite tajtare budget delta, och detta är en av de många anledningarna till att just Måltipset har blivit en riktig favorit här i Sverige.

Så här bettar du på Måltipset

Vill du dra igång med att betta på Måltipset och att snabbt få tillgång till dina Måltipset resultat? Då är det läge att ge dig av ditt Svenska Spel som har hållit i Måltipset under 40 års tid. Då både slump och skicklighet spelar roll inom det här spelet har proffsen såväl som nybörjarna en chans att vinna.

Du kan spela med ett antal alternativ, men tänk på att det blir dyrare om du väljer fler alternativ då vinstchansen skjuter i höjden. Om du lyckas att bli en ensam vinnare kan du kamma hem miljontals kronor, men i vissa fall finns det flera personer som har gissat rätt, och då delar ni på vinsten.

Var kan du spela Måltipset?

Då har du bestämt dig på att prova på Måltipset, men var ska du börja? Om du föredrar att hålla en kupong i handen kan du vända dig till ett fysiskt ombud för att spela på Måltipset, men det går lika bra att spela via mobil eller webbläsaren. Ge dig då av till spelsajten Svenska Spel och skapa ett konto. Detta tar inte mer än några sekunder om du använder dig av Mobilt BankID, och denna verifiering drar du nytta av även när du gör din insättning.

Efter dess att fotbollsmatcherna är över kan du få reda på ditt Måltipset resultat hos Svenska Spel. Kupongen uppdateras i realtid medan matcherna är igång, så du slipper långa väntetider. Du kan även kika på resultatet av tidigare matcher om detta är av intresse. För att spänningen ska nå nästa nivå kanske du vill hänga med genom att bjuda in nära och kära för att titta på fotbollsmatcherna tillsammans. Det blir alltid roligare när du ser målen ske direkt på TV!

Strategier inför betting på Måltipset

Måltipset bygger både på tur och de olika strategierna som du använder dig av. Om du verkligen är insatt i alla de olika lagen och spelarna kanske du kan räkna ut vem som kommer att vinna, men visst händer det ibland att en osannolik vinnare överraskar. För att kamma hem en stor vinst kan det därför ibland vara gynnsamt att satsa på ett lag som inte förväntas att vinna, och om du vill vara på den säkrare sidan kan du kika på vad andra bettingproffs tar för beslut.