Högkvalitativa texter till riktigt bra priser!

Hur mycket kan man swisha?

Swish är en mobilapplikation som lanserades för drygt 10 år sedan, och i skrivande stund används den flitigt av sju miljoner individer. Syftet med Swish är att skicka över pengar från en person till en annan inom Sverige, och allt du behöver är den andra personens mobilnummer.

Det som gör applikationen extra smidig är att pengarna omedelbart dyker upp på den andra personens bankkonto när de väl har skickats iväg. Swish har dock en gräns för hur mycket pengar du får skicka, så vad ligger den här gränsen egentligen på?

Så mycket pengar får du skicka

Om du använder dig av Swish-applikationen är det högst 10 000 kronor som du får lov att swisha varje dygn. Det går att höja gränsen upp till 30 000 kronor, och detta gör du inne i applikationen.

Om du använder en kortläsare och sladd eller bankid går det via internettjänsten att höja gränsen till hela 150 000 kronor, och det här gäller under specifikt en dag. För individer som är yngre än 16 år är det 2 000 kronor per dygn som gäller. Om du vet med dig att du behöver skicka mer pengar än vad maxgränsen tillåter kan du istället göra en direkt banköverföring genom att logga in på din internetbank.

Smidiga Swish-funktioner

Utöver att skicka pengar via Swish går det också att be andra om betalningar. En ytterligare funktion som du finner i Swish-appen är möjligheten att inkludera en bildhälsning när du skickar din betalning, och dessa bilder kommer vanligtvis med diverse texter såsom ”Tack för senast!”, ”Grattis på födelsedagen!” eller ”God jul!”. Som om detta inte vore nog har du en QR-kod som kan skannas för att ditt nummer automatiskt ska fyllas i när någon skickar pengar till dig. När allt är sagt och gjort är Swish sannerligen en smidig tjänst.