Högkvalitativa texter till riktigt bra priser!

Jobba som skribent

Hos Svensk Content hittar du otroligt många olika skribenter. Att jobba som Skribent, eller Content Writer är ett arbete som ger dig otroligt mycket frihet. Det bästa med arbetet är att du själv bestämmer hur mycket du ska skriva. Detta yrke kan fungera såväl som ett heltidsjobb, som ett extrajobb. Många av våra skribenter passar på att skriva hos oss, samtidigt som man studerar. Under din tid som student kan det ibland vara tufft att få ekonomin att gå ihop. Därför finns nu denna möjligheten att fylla plånboken lite extra.

Kanske du ska börja med att bygga en egen hemsida som kan vara en bra utgångspunkt när du letar gig.

Att jobba tillsammans med svensk content är en otrolig frihetskänsla. Du bör dock kunna skriva bra svenska, samt kunna arbeta under tidspress. Lycka till!

Åsa content Åsa, 35 år (Studerar)

”Det bästa med att jobba hos Svensk Content är att jag kan bestämma när jag vill arbeta och under vilken tid på dygnet. Dessutom är det skönt att få extra pengar under tiden man studerar. Jag är jättenöjd!”

Ingrid 74Gun-Britt 74 år (Pensionär)

”Jag har alltid haft lätt för att skriva. När jag såg att jag kunde få betalt per ord så var det ingen tvekan om att jag ville testa. Nu får jag dessutom mer pengar att röra mig med, vilket jag tycker är jättebra.”