Högkvalitativa texter till riktigt bra priser!

Lotto med Drömvinsten är den enskilt mest kända produkten från Svenska Spel och varje vecka lämnar mängder av svenskar in sina rader i hopp om att ta hem en jackpotvinst. Dragningarna äger rum på onsdagar och lördagar och du kan själv välja vilken dragning du vill delta i. Varje vecka dras Lotto 1 och Lotto 2 och du avgör själv om du vill delta i båda spelen eller enbart det ena.

Så spelar du

lotto himmel

Att spela Lotto är enkelt. Du ska försöka pricka in sju rätt och det innebär att du ska börja med att välja ut sju nummer mellan 1 och 35. Förutom de sju numren dras även fyra stycken tilläggsnummer. Du kan vinna på sex rätt och ett tilläggsnummer exempelvis, även om det då inte blir någon jackpotvinst. Den som vill kan välja att spela med Joker och det är först då du har chans att ta hem Drömvinsten. Om du lyckas vinna kan du då vinna enorma summor. Drömvinsten ligger alltid på minst 75 miljoner kronor. För att du ska lyckas vinna Drömvinsten måste du ha sju rätt på Lotto samt minst två rätt på Joker. Det är naturligtvis inte lätt, men andra har lyckats så även du har chansen.

Lottoresultat hittar man lite överallt på nätet och givetvis där du lämnat in ditt spel här kan du läsa mer om lottoresultat.

Miljonvinster många gånger per år

Varje år delas det ut en mängd miljonvinster på Lotto och redan nu har det delats ut 66 miljonvinster 2018. Naturligtvis kommer det bli många fler innan året är slut. För att vara säker på att inte missa några dragningar kan du prenumerera på din lottorad om du vill. Du kan då låta raden delta i dragningarna även om du reser bort eller om du har en hektisk tid på jobbet. Du behöver heller inte följa dragningarna på TV. Det går alldeles utmärkt att rätta i efterhand på Svenska Spels hemsida. I Sverige håller spelinspektionen koll på att alla regler följs till punkt och pricka och att allt är lagligt och skattefritt. Fler sätt att vinna mycket pengar hittar du här.