Högkvalitativa texter till riktigt bra priser!

Var du kan spela kortspelet Harpan

Harpan är en omtyckt patiens som både kräver skicklighet och tur. Det finns både lite enklare och mer komplicerade versioner av Harpan, så du kan utan problem välja den svårighetsgraden som passar dig. Likt andra patienser vill du att Harpan ska gå ut, och detta lyckas du med när alla korten på spelplanen har flyttats till de fyra basrutorna.

Vi ska i den här artikeln lyfta fram platser där du kan spela Harpan redan idag och vi kommer därtill att ge tips på ytterligare spännande patienser som du kan lägga när du är på jakt efter en ny sysselsättning.

Börja spela Harpan redan idag

Det finns primärt tre olika tillvägagångssätt för att börja spela Harpan. Först av allt kan du helt enkelt införskaffa dig en standard kortlek som innehåller 52 kort. Kom dock ihåg att avlägsna alla jokrarna innan du börjar spela.

Om du inte har en kortlek nära tillhands kan du kontrollera huruvida spelet finns tillgängligt som ett förinstallerat program på din dator eller inte. Om du inte har spelet på din dator finns det lyckligtvis nog många sajter på nätet som låter dig ta del av Harpan online. På dessa sidor kan du spela Harpan fullkomligt kostnadsfritt och får samtidigt tillgång till speltips som kan hjälpa dig på traven.

Andra patienser att prova på

När du väl har testat att lägga patiensen Harpan kan det mycket väl vara så att du vill titta vidare på andra spännande patienser. Lyckligtvis nog har du en hel uppsjö av valmöjligheter, så du behöver aldrig känna dig begränsad. Faktum är att det både finns patienser som lämpar sig för nybörjare samt andra varianter som du kan ta del av om du är en äkta patiensmästare. Vissa patienser har till och med olika svårighetsgrader som du kan välja mellan, och därför är det upp till dig hur svårt det ska vara att få patiensen att gå ut.

Exempel på olika roliga patienser är Golf, Idioten, Kungen, Den Långa Resan, Farfars Klocka och Las Vegas. Medan ett antal patienser spelas med hjälp av skicklighet och strategiska drag finns det andra som enbart går att vinna om du har turen på din sida. Med andra ord spelar det inte alltid någon roll hur duktig du är, utan vissa omgångar kan helt enkelt inte gå ut. Detta gör processen av att lägga patiens ännu mer spännande då du aldrig kan vara riktigt säker på vad som komma skall.