Högkvalitativa texter till riktigt bra priser!

Vem är Alexandra Torgrip – ett porträtt

2021 sköts en av Sveriges mest framgångsrika rapartister, Einár, till döds. Hans flickvän Alexandra Torgrip publicerade då en mängd bilder och texter tillägnade Einár för att hylla honom och hålla hans minne vid liv.

Paret hade känt varandra i flera år när rapparen tragiskt bragdes om livet. Idag fortsätter Alexandra att ständigt hylla Einár både privat och i musiksammanhang. 

Liv

Alexandra Torgrip blev snabbt rikskänd när hennes pojkvän, den kända svenska rapparen Nils ”Einár” Grönberg, sköts till döds den 21 oktober 2021. Hon fick vara med i teve och hylla den omtyckte rapparen, bland annat på Grammisgalan. Under galan hyllade hon även andra som fallit offer för gatuvåld.

Alexandra skrev även ett uppskattat inlägg i sina sociala medier där hon skrev om hur hon saknade Einar. På Instagram kunde man läsa hur hon skrev ”jag älskar dig villkorslöst” till Einár efter hans död. 

Hon har publicerat många bilder och skrivit ett flertal fina hyllningar åt Einár. Hon har beskrivit att det är viktigt för henne att förvalta Einárs minne.

Idag är Alexandra skriven på en adress i Älvsjö och hon är mycket aktiv på sociala medier. Hon syns både på Instagram och på Tiktok där hon spelar in livesändningar. Hon har även debuterat som dj tillsammans med sin kompis.

Vanliga frågor

Hur lång är Alexandra Torgrip?

Det finns inga uppgifter om hur lång Alexandra är.

Hur gammal är Alexandra Torgrip?

Alexandra är 21 år gammal och föddes den 28 april 2002.

Hur länge var Alexandra Torgrip och Einár tillsammans?

Einár och Alexandra var tillsammans i flera år innan hans död.

Har Alexandra Torgrip någon pojkvän?

Alexandra var tillsammans med rapparen Einár när han sköts till döds 2021. Det finns inga uppgifter om att Alexandra har någon ny pojkvän.

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/alexalexandras/?hl=sv

Källor:

– https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/4ooQPV/flickvannen-alexandra-torgrip-ett-ar-efter-einars-dod

– https://nyheter24.se/noje/kandisar/1012346-efter-mordet-flickvannen-alexandra-hintar-om-ny-musik-fran-einar